Tarieven Osteopathie Groenewold

Tarief vanaf 1 april 2024
Intake + behandeling ( 45 min ) € 92,50
Vervolg behandeling lang ( 45 min ) € 92,50
Vervolg behandeling kort ( 30 min ) (alleen mogelijk in overleg) € 67,50

Tijdens het eerste consult starten we met de intake en het onderzoek en vaak wordt ook meteen gestart met de behandeling. Dit duurt 45 minuten.  Daarna is de duur van een consult afhankelijk van de ernst en tijdsduur van je klachten. Aan het einde van het eerste consult zal het behandelplan besproken worden. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. In iedere behandeling zal een evaluatie plaatsvinden van het resultaat.

Indien je verhinderd bent geef dit dan minimaal 24 uur voor de afspraak door, anders wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

Betaling

Gelieve na de behandeling bij Osteopathie Groenewold met de PIN te betalen. Je krijgt dan per mail de factuur (in PDF) opgestuurd, zodat je de deze direct bij je zorgverzekeraar kunt declareren. 

Vergoeding

Osteopathie Groenewold voldoet aan de kwaliteitsnormen van alle kwaliteitsinstituten op het gebied van Osteopathie. Chantal beschikt over de titel MSc. D.O.-MRO en staat geregistreerd bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Hierdoor kan je de behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen.

Osteopathie valt NIET onder de eigen bijdrage en wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoed vanuit alternatieve zorg in het aanvullende pakket. De hoogte van de vergoeding hangt af van verzekering en de door jouw afgesloten polis. Kijk voor meer informatie over vergoedingen op de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en raadpleeg bij twijfel uw zorgverzekeraar.